Fri workshop

8.-20. september, på X-huset og i by-rommet i Kristiansand.

Temporary Academy inviterer til deltakelse i et tverrfaglig arbeidsrom, åpen for kunstnere, studerende og folk med skapertrang av ulike kategorier. 
Fri, uavhengig jobbing, uten veileder, i kontakt med de andre deltakerne.
Deltakelsen er gratis, man melder seg på for å kunne være med.
Avhengig av kapasitet kan den frie workshopen disponere deler av Ekserserhusets store prosjektrom som base.
Workshopen egner seg også godt for å forsette å jobbe med egne prosjekter påbegynt under Temporary Academys W1 og W2 i ukene før.
Workshopen er en alternativ plattformen for å dra igang selvstyrte aksjoner og prosjekter, separat eller i samarbeid med de man møter. 
Hvorfor ikke improvisere, diskutere, skrive, produsere, starte aksjoner, holde et manifest, lage musikk, legge opp selv-organiserte workshop, vise hverandre egne arbeider, dele, eller invitere andre inn i sitt eget prosjekt? 
I løpet av dette tidsrommet kan det også deltas i Temporary Academys foredrag og diskusjoner på kveldstid, eller i seminar og symposium i helgene der man melder seg på separat. Se programmet på bloggen. 
Mat, te og samtale: I prosjektsalen vil vi ha en sone der man kan sitte og slappe av, drikke te, spise og snakke sammen. En arbeids-gruppe vil jobbe med å legge opp en alternativ catering-løsning.

Innholdet og forløpet av workshopen vil være avhengig av deltakernes bidrag, ideer, ambisjoner eksperimenterglede, åpenhet, og hva som skjer mellom dem. Programmet legges opp av dem selv. Det er de som er med som gjør at det skjer noe.

Påmelding: 
Skriv en liten tekst om deg selv, dine tanker i forbindelse med workshopen og send den til oss om du vil være med, så setter vi dere i kontakt med hverandre og inviterer til første møte på mandag, 8. september. Send e-post til: temporaryacademy@gmail.com


Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar